Primeri uporabe

Nekaj primerov, kako lahko podjetja z uporabo Kumuluz Crowdsensing povečajo svojo prodajo.

1
Tone je okoljsko ozaveščen, zato se je odločil za električni avto. Električni avto pa zahteva večkratno polnjenje. Rešitev mu omogoča pregled prostih polnilnic, cen, rezervacijo mesta, zaznavanje polnilnice, da se približuje, avtomatska sprostitev rezervacije, ko se Tone odpelje stran ali ne zavije na polnilnico in še več.
Dragi Tone, vaše parkirno mesto z električno polnilnico je rezervirano. Mesto vas bo čakalo 20 minut, cena za polno polnjenje znaša 30 EUR in bo trajalo 45 minut.
KUMULUZ
1
Janez se vsako jutro okoli 8h z avtom odpelje proti službi. Vedno gre po isti, najhitrejši poti. Tudi včeraj se je ravno odpravljal od doma, ko je dobil mobilno obvestilo:
Dragi Janez, na Dunajski cesti se je zgodila nesreča in en vozni pas je zaprt. Priporočamo obvoz. Naši bencinski servisi se nahajajo tudi na obvozni poti.
KUMULUZ
1
Na integriranem zemljevidu označite območje okrog vaše restavracije. Ko ljudje vstopijo v to območje, jim pošljite SMS s posebno ponudbo.
2
SMS sporočilo personalizirajte in ga prilagodite glede na čas. V času kosila pošljite na primer tako SMS sporočilo:
Draga Jana, si lačna? Poskusi naš novi dvojni hamburger in zraven ti bomo dali solato brezplačno. Naša restavracija je tik za vogalom. Klikni tukaj in naroči vnaprej, da se izogneš čakanju v vrsti.
KUMULUZ
3
V petek zvečer naj ima SMS drugačno vsebino:
Jana, si cel teden trdo delala? Čas je za počitek. Ne zamudi veselih uric med 19:00 in 21:00 💃. Naroči 1 koktajl in 1 dobiš brezplačno. 🍸
KUMULUZ
1
V vašo mobilno aplikacijo dodajte možnost za pisanje nakupovalnega seznama. Ko se vaši kupci med sprehodom po mestu približujejo eni izmed vaših trgovin, jim pošljite mobilno obvestilo, da jih opomnite na izdelke iz seznama.
2
Ko kupec vstopi v trgovino, naj ji aplikacija ponudi optimalno pot skozi trgovino za nakup vseh izdelkov iz nakupovalnega seznama. Ko konča z nakupom, mu pošljite mobilno obvestilo o novem stanju točk zvestobe in opis možnosti, kako jih lahko izkoristi.
Doma vam zmanjkuje pralnega praška. Kupite ga lahko v naši trgovini na Čopovi ulici 11, ki je le 100m od tod. Ta teden še niste izkoristili kupona za 25% popust na 1 izdelek po izbiri. Zakaj ga ne bi izkoristili sedaj?
KUMULUZ
1
V vaši spletni trgovini spremljajte, katere artikle so si stranke ogledovale. Oblačila, ki so si jih najbolj ogledovale, kombinirajte z drugimi kosi in jih ponudite v paketu. Stranki pošljite e-pošto:
2
Če se stranka ne odloči za nakup, ji čez 3 dni pošljite SMS z vsebino:
Pozdravljeni, Jana, naša stilistka bo danes ob 18:00 v bližini vašega doma in vam lahko izbrano kombinacijo predstavi kar na domu. Odgovorite s ključno besedo NOVAOBLEKA za obisk stilistke.
KUMULUZ
1
Kot sponzor dogodka povečajte moč svoje blagovne znamke in udeležencem dogodka pošljite relevantna sporočila. Udeležencem glasbenega festivala pošljite mobilno obvestilo z naslednjo vsebino:
Čez pol ure se na glavnem odru začne nastop tvoje najljubše skupine!! 😄😄 Na poti do tja se ustavi na naši stojnici, kjer te čaka plastenka vode – da preprečiš dehidriranost. Skrbimo za tvoje zdravje, ponosni sponzor XYZ.
KUMULUZ